VARŞOVA (AA) - Letonya Cumhurbaşkanı Edgars Rinkevics'le Varşova'da bir araya gelen Duda, basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Duda, görüşmede güvenlik, ekonomi, enerji ve altyapı konularının ele alındığını aktardı.

Adalet Bakanı Tunç: Yargı reformu strateji belgemizin ilk yasal düzenlemesi ceza adaleti ile ilgili olacak
Adalet Bakanı Tunç: Yargı reformu strateji belgemizin ilk yasal düzenlemesi ceza adaleti ile ilgili olacak
İçeriği Görüntüle

Görüşmenin en önemli konusunun Ukrayna-Rusya Savaşı ve Belarus'un Polonya sınırına yönelik hibrit saldırı tehdidi olduğunu belirten Duda, "Polonya sınırlarının Belarus tarafından hibrit bir şekilde saldırıya uğraması gibi bir sorun var ve bunun Rusya ile işbirliği içinde olduğundan hiç şüphemiz yok." diye konuştu.

Duda, toplantıda Ukrayna'ya verilen destek ve işbirliği, son NATO zirvesinin sonuçları ve ikili askeri işbirliğinin de görüşüldüğünü ifade etti.


Muhabir: Murat Temizer

Kaynak: Anadolu Haber Ajansı