İSTANBUL (AA) - Bakan Ersoy, tören öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Çok önemli bir sanatçımıza veda ettiğimiz bir gün. Özkan Uğur sanatçı unvanını layıkıyla taşıyabilen çok önemli bir sanatçımızdı." dedi.

Uğur gibi sanatçılara veda etmenin zor olduğunu söyleyen Bakan Ersoy, şunları kaydetti:

Bakan Şimşek: Yabancı para cinsi mevduat talebi ve ülke risk primi gerilerken rezerv birikimi yeniden başladı
Bakan Şimşek: Yabancı para cinsi mevduat talebi ve ülke risk primi gerilerken rezerv birikimi yeniden başladı
İçeriği Görüntüle

"Hem müziğin efsanesi hem de ekranların, sinema perdesinin en doğal karakterlerinden biriydi. Geçmişte, günümüzde ve gelecekte de sanatçılarımıza örnek olacak çok değerli bir yetenekti. Böyle değerli sanatçıların yerini doldurmak maalesef çok güç oluyor. Başta değerli ailesi olmak üzere tüm sanatçılarımıza, yakın dostlarına sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun."

Özkan Uğur'un cenazesi, bugün öğle vaktinde Taksim Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.


Muhabir: Aişe Hümeyra Akgün,Ömer Faruk Yıldız

Kaynak: Anadolu Haber Ajansı