PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da teknik direktör Osman Özköylü’nün sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Sözlü, Teknik Direktör Osman Özköylü ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıkları söyledi. Sözlü, “Kayseri Erciyesspor karşısına mazereti olamayacak bir yenilgi sonrası teknik direktörümüz Osman Özköylü bana istifa etmek istediğini iletti. Ben de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla bir araya gelip hocamızla yollarımızı ayırdık. Osman hocamızın ismi bu kulüpte her zaman çok güzel bir şekilde anılacaktır.” dedi.

Yeni teknik direktör konusundaki soruları da cevaplayan Başkan Sözlü, yönetim kuruluyla görüşüp, yeni teknik ekibi belirleyeceklerini ifade etti. Yerel bir gazetenin kulüple ilgili ‘şike’ iddialarını da değerlendiren Sözlü, “Bizi siyasi olarak da olsa yıpratmaya çalışan bu isimler hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunuyorum. Biz bu armanın ağırlığını çok iyi biliyoruz. Duruşumuz her zaman diktir ve dik kalacak. Biz çok güçlü geldik, güçlü kalacağız. Sonuçta Adana Demirspor’a zarar verenlere engel olacağız.” şeklinde konuştu.

Mavi-lacivertli takımın teknik direktörlüğü görevinden istifa eden Osman Özköylü ise “Bugüne kadar bize destek veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kulüp başkanımız Sedat Sözlü ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Ayrıca büyük Adana Demirspor taraftarını hiçbir zaman unutmayacağım. Ben ve ekibimdeki tüm arkadaşlarımın duaları her zaman için Adana Demirspor için olacaktır.” dedi.

Kaynak: cha