Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Gaziantepspor ile oynayacakları kupa mücadelesinin keyifli geçmesini beklediğini kazanmak için de ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Türkiye Kupası’ndaki ilk amaçlarının gruplara kalmak olduğunu ve bunu başardıklarını belirten Engin İpekoğlu, "Grubumuzda iki süper lig ekibi var. Kupa maçlarının bizim için önemli bir yanı da forma şansı bulamayan oyuncularımızı daha yakından görmemizi sağlayacak olması. İlk maçımızı Gaziantepspor ile oynayacağız. Keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız." diye konuştu.

Türkiye Kupası F Grubu’nun ilk maçında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Adanaspor’da gerçekleştirilen son antrenmanla hazırlıkları tamamlandı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın son bölümünde iki gruba ayrılan turuncu beyazlı futbolcular dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman taktik çalışmasıyla tamamlandı.

Adanaspor antrenmanın ardından karayolu ile karşılaşmanın oynanacağı Gaziantep şehrine hareket etti. Burada konaklayacağı otelde kampa giren turuncu beyazlı kafile maç saatini beklemeye başladı.

Yarın saat 18.30’da Kamil Ocak Stadyumu’nda oynanacak Türkiye Kupası F Grubu’nda oynanacak Gaziantepspor - Adanaspor karşılaşmasının hakem dörtlüsü de açıklandı. Karşılaşmada İstabul bölgesi hakemlerinden Burak Taşkınsoy düdük çalacak. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını ise yine İstanbul bölgesinden Gökçen Seven ve Sefa Özcan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Tekirdağ bölgesinden bayan hakem Neslihan Muratdağı olacak.
Kaynak: cha