Pazar günü sahasında Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak olan Adanaspor hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası Grup müsabakalarında Süper Lig ekibi Gaziantepspor’a konuk olan ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan turuncu-beyazlı ekip, gözünü ligde oynayacağı Kardemir Karabük Karşılaşmasına çevirdi.

Osman Yereşen Tesisleri’nde çalışmalarına başlayan Adanasporlu oyuncular, antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki bölüme ayrılan futbolcular kondisyon çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat süren Engin İpekoğlu nezaretindeki antrenman dar alanda çift kale maçla tamamlandı.

Ziraat Türkiye Kupası’nın süre almamış ve genç oyuncular için önemli olduğunu kaydeden Engin İpekoğlu, “Adanaspor olarak kupadaki hedefimiz gruplara kalmaktı. Lig maçlarında fazla süre vermediğimiz arkadaşlarımızı değerlendirmek açısında grup karşılaşmaları bizim için önemli. Puan hesabı diye bakmıyoruz. Bundan sonraki maçlarımızda da genç arkadaşlarımıza ve süre almamış oyuncularımıza yer vereceğiz” diye konuştu.

Pazar günü sahalarında Kardemir Karabükspor ile oynayacakları lig maçına da değinen İpekoğlu, “Lig’in bitimine çok az bir zaman kaldı. İyi bir çıkışımız var bu çıkışımızı Kardemir Karabükspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Bu bağlamda çalışmalarımıza başladık. Taraftarımızın da desteği ile hafta sonu sahadan mutlu ayrılan taraf olacağız.” dedi.
Kaynak: cha