SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda oynayacağı zorlu İnegöl Belediyespor maçına hazırlanan Altay'ın 2 yıldız oyuncusuna yedek kulübesi yolu göründü.
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Raşit ve Mikail'in performansından memnun olmayan teknik direktör Mesut Toros'un İnegölspor müsabakasında 2 futbolcuyu yedekte bırakıp Torku Konyaspor ile oynanan kupa maçında başarılı bir futbol sergileyen genç oyuncuları Furkan ve Orhan'ı sahaya çıkarabileceği öğrenildi.
Gölbaşıspor yenilgisi ve Kahramanmaraş beraberliğinin ardından Mesut Toros'la bir araya gelen yöneticilerin, "Sahada mücadele etmeyen futbolcu görmek istemiyoruz. İsim, tecrübe önemli değil. Hak edenler formayı giymeli. Her türlü kararında arkandayız" mesajının bu kararda etkili olduğu belirtildi. 
Yönetimin ayrıca başarısız sonuçlar için takıma ayrıca para cezası vermeyi de planladığı bildirildi. Bu arada golcü Hüsamettin kasığındaki ödem nedeniyle devreyi kapattı.
AĞIR FATURA
Kahramanmaraşspor maçındaki saha olayları ile kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilen Altay'a ağır ceza geliyor. Çirkin tezahürat yüzünden Birlik Nakliyat Düzyurtspor müsabakasında 4000 TL, kupadaki Karşıyaka derbisinde 2500 TL, Ankaragücü karşılaşmasında 8000 TL cezaya çarptırılan siyah beyazlılara Göztepe derbisindeki saha olayları ve küfürler nedeniyle 10 bin TL fatura kesilmişti. Şu ana dek 24 bin 500 TL ceza alan İzmir ekibine bu kez çirkin tezahürattan 12 bin, saha olaylarından ise 8 bin TL ceza verilebileceği öğrenildi.

Kaynak: dha