Ziraat Türkiye Kupası'nı son olarak müzesine götüren takım olan Galatasaray, açılışı Akhisar Belediyespor'la yapıyor. Ayrıca hafta sonu da Spor Toto Süper Lig'de karşılaşacak bu iki takım ilk olarak kozlarını kupada paylaşıyor. 

GALATASARAY-AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Mustafa Denizli yönetiminde de istediği sonuçları alamayan Sarı-Kırmızılılar, son olarak Beşiktaş derbisinde aldığı yenilginin yanı sıra oynadığı futbolla da taraftarını oldukça kızdırdı. Galatasaray bu nedenle geçtiğimiz yıl müzesine götürdüğü Ziraat Türkiye Kupası'nda iyi futbol oynarak iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 

Konuk ekip Akhisar Belediyespor ise teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde ligde aldığı iyi sonuçları kupaya da yansıtmak için mücadele verecek.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 1. maçında Galatasaray ile Akhisar Belediyespor kozlarını17 Aralık Perşembe akşamı Türk Telekom Arena'da paylaşacak. 20.45'te başlayacak mücadele A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray: Cenk, Sabri, Koray, Semih, Tarık, Selçuk, Emre, Podolski, Sneijder, Sinan Gümüş, Umut

Akhisar Belediyespor: Bora, Tolga, Orhan, Douglao, Abdülkadir, Mervan, Halil, Lualua, Güray, Bruno, Hasan



Burak'ın durumu belirsiz

Galatasaray-Akhisar Belediyespor mücadelesi öncesinde, Sarı-Kırmızılılar'da Burak Yılmaz'ın durumu belirsizliğini koruyor. Beşiktaş derbisinde kasığında yaşadığı sakatlık nedeniyle 34. dakikada yerini Umut Bulut'a bırak golcü futbolcunun çekilece MR sonrası ne kadar süreyle takımdan ayrı kalacağı belli olacak.

Aslan’da son dakika

Galatasaray’da Akhisar Belediye maçı hazırlıkları dün akşam yapılan antrenmanla tamamlandı. Sarı-Kırmızılı ekip Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girerken, teknik direktör Mustafa Denizli’nin öğrencileriyle bir toplantı daha yaptığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın, iki Akhisar maçında da oyuncularından 3’er puanistediğini bildirdi.

GALATASARAY - AKHİSAR BELEDİYESPOR CANLI İZLE

MAÇ BİLGİSİ

17 Aralık Perşembe

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 1. Maçı

Maç: Galatasaray Akhisar Belediyespor
Stat: Türk Telekom Arena
Saat: 20.45
Hakem: Abdulkadir Bitigen, İlyas Emektar, Mustafa Savranlar, Öner Fırat

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI E GRUBU

Galatasaray
Akhisar Belediyespor
Karşıyaka
Kastamonuspor

Nasıl tur atlanır?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 8 grupta 32 takım mücadele ediyor. Statü gereği, gruplarda ilk iki sırada yer alan takımlar son 16'ya kalacak.
Editör: TE Bilişim