Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Çaykur Rizespor maçındaki istek, arzuyu ve coşkuyu gelecek haftalara taşımaları halinde daha iyi yerlerde olacaklarını söyledi.

Ankara ekibinin başında çıktığı ilk maçta sahadan 3 puanla ayrılan genç hoca, gelecek haftalarda çok daha mücadeleci bir Gençlerbirliği’nin sahada olacağının müjdesini verdi.

Üzülmez, deplasmanda 3 - 2 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, zor bir deplasmanda mutlaka kazanmaları gereken bir maça çıktığına dikkat çekti.

Ligde oynadıkları son 8 maçta sıkıntılar yaşadıklarını hatırlatan genç teknik adam, "Bugün maçta taktiksel anlamda her şeyi ortaya koyan bir takım görüntüsü verdik. İkinci bölgede hızlı hücuma çıkarak pozisyon bulmaya çalıştık. Bunu da başardık ve meyvesini aldık. İstekli, arzulu, coşkulu oynayan bir takımımız var. Bu isteği, arzuyu ve coşkuyu gelecek haftalara taşıdığımız sürece takımımız çok daha iyi yerlerde olacaktır." ifadelerini kullandı.

Defansif anlamda hâlâ bazı sorunlarının olduğuna belirten Üzülmez, "Bunu ortadan kaldırmamız lazım. Önümüzdeki haftalarda çok daha mücadeleci bir Gençlerbirliği sahada olacaktır." dedi.
Kaynak: cha