Atletico Madrid ile Real Madrid arasında oynanan maça Carvajal ve Mandzukic arasındaki pozisyon damgasını vurdu. Bir hava topu sırasında Sergio Ramos’un dirseği yüzüne gelen Mandzukic bir anda kanlar içinde kaldı. Oyun kenarına alınan ve tedavisi yapıldıktan sonra sahaya dönen Hırvat futbolcu bu kez Carvajal’ın çok tartışılan hareketiyle bir kez daha yerde kaldı. Önce Mandzukic’in elini ısıran Real Madridli futbolcu ardından attığı yumrukla Mandzukic’i yerde bıraktı.  

Pozisyon hakemin gözünden kaçarken İspanyol medyası ise Carvajal’in UEFA tarafından ceza alabileceğini savundu. Maçın hakemi Milorad Mazic’in oldukça kötü bir maç yönettiğini belirten İspanyollar, UEFA Disiplin Komitesi’nin Real Madridli futbolcuya ceza vermesinin kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Carvajal’in rakibini ısırdığı anların çok belirgin olduğunun da altı çizilirken Ramos’un da attığı dirsek sonrası kırmızı kartla oyundan atılması gerektiği öne sürüldü.

Real Madrid’in başarılı futbolcusu Carvajal hakkında çıkan “ısırık” iddialarının ardından Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Carvajal, “Maçtan sonra rakip oyuncuyu ısırdığım yönünde suçlamaları gördüm. Ben ne kimseyi ısırdım ne de böyle bir teşebbüsüm oldu” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim