Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Lazio’yu değerlendirdi. Mustafa Denizli, keyifli bir eşleşme olduğunu belirterek, "Ümit ediyorum ki daha önce İtalyan takımlarına karşı özellikle de son yıllarda Juventus’a karşı aldığımız başarının bir tekrarı olur." dedi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mustafa Denizli, "Neticede İtalyan, Fransız, İngiliz, Alman bir tanesi çıkacaktı. Bir İtalyan takımı geldi. İtalyan takımlarıyla son yıllarda bayağı oynama imkanı oldu Türk takımlarının, özellikle bizim. Kuranın iyisi kötüsü olmaz. Biz iyiysek kim gelirse gelsin problem değil. Ümit ediyorum ki o tarihte çok daha iyi bir çizgide olacağız. Turnuvanın içinde alan her takım zorlu ve güçlüdür. Ama biz Galatasaray olarak gücümüzü hem biliyoruz hem de geliştiriyoruz. Daha yükseklere mutlaka çıkartacağız. Dolayısıyla keyifli bir eşleşme oldu. Ümit ediyorum ki daha önce İtalyan takımlarına karşı özellikle de son yıllarda Juventus’a karşı aldığımız başarının bir tekrarı olur. Yani maçı oynadığın zaman senin çizginin nerede olduğu çok önemli. O dönemlerde bugünkü çizgimizin oldukça üzerinde olacağız." ifadelerini kullandı.

İlk maçın nerede olduğundan ziyade turu geçmenin tek avantaj olduğunu vurgulayan Mustafa Denizli, "Turu nerede geçersen geç avantaj odur. İster evinde geç ister dışarıda geç ama geç. Biz de bütün gücümüzle turu geçmeye çalışacağız. Bunu İstanbul’da ya da Roma’da yaptığımız hiç önemli değil. Yeter ki yapalım, yapacağız." şeklinde konuştu.

Denizli, Lazio'nun iyi oyuncularını da dile getirerek, "Ama Lazio cephesi Galatasaray’ı sayarken daha çok isim sayacak, belki o günü itibariyle daha da yukarıya çekecek. Dolayısıyla biz iyi takım olduğumuzu biliyoruz." dedi.
Kaynak: cha