A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Nevriye Yılmaz, 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri kurası ve yer aldığımız grupla ilgili konuşurken, "Tecrübeli ve enerjik bir kadromuz var." dedi.

2012 Londra Olimpiyatları kadrosunda yer alan sporcular ve gençlerin katılımıyla güzel bir enerji ortaya çıkacağını belirten Nevriye Yılmaz, "Öncelikle şunu belirtmek isterim ki çok tecrübeli ve enerjik bir kadromuz var. 2012 Londra Olimpiyatları kadrosunda yer alan sporcular ve gençlerin katılımıyla güzel bir enerji ortaya çıkacağı kesin." dedi.

Nevriye Yılmaz, "Grubumuzda bulunan Arjantin’i daha önceden tanıyoruz ancak Küba hakkında çok fazla bir bilgimiz yok." diyerek, şunları söyledi:

"Teknik ekibimizin yapacağı iyi analizlerle onları da yakından tanıma fırsatımız olacak. Aynı zamanda daha önce 2012 Londra Olimpiyatları’nda mücadele ettiğimiz için 2016 Rio Olimpiyatları’nda da yer almamız adına ülkemizin bizden beklentisi çok büyük ve bu da bizde az da olsa bir baskı oluşturuyor.

Her şartta tek hedefimiz ve isteğimiz 2016’da Rio’da yer almak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olacaktır. Bunun için de oynayacağımız 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri'ni başarılı bir şekilde geçerek, Rio'ya gitmek ikinci kez olimpiyat sevincini yaşamak istiyoruz."
Kaynak: cha