Medicana Sivasspor’da üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası Teknik Direktör Okan Buruk görevinden istifa etti. Buruk takımın başında sadece 104 gün kalabildi.

Son olarak Osmanlıspor’a deplasmanda 4-0 mağlup olan Sivasspor’da Teknik Direktör Okan Buruk, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile İstanbul'da yaptığı görüşmede istifasını sundu. Yönetim kurulu yaptığı değerlendirmenin ardından Okan Buruk’un istifasını kabul etti.

Sivasspor Yönetim Kurulu, 104 gün kulüpte görev alan değerli Teknik Direktör Okan Buruk ve ekibine teşekkür etti.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞTIK"

Öte yandan Teknik Direktör Okan Buruk, resmi internet sitesi üzerinden bir veda mesajı yayınladı. Veda mesajında Buruk şunları kaydetti:

“Süper Lig'in 10. haftasında Bursaspor maçı ile görev almaya başladığım Medicana Sivasspor takımının bulunduğu kötü durumdan kurtulması ve üst sıralara çıkması için tüm konsantrasyonumuzla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ancak ilerleyen süreçte beklentilerin uzağında kalmamız nedeniyle kan değişikliğinin kulübümüz ve bizler açısından doğru olduğuna inanarak istifa dilekçemi kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz’a sundum ve yönetim kurulumuzun da uygun görmesi ile yollarımı ayırdım.

Takımın başına geldiğimiz ilk günden itibaren bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve yönetim kuruluna, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarına, camiamıza ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüze bundan sonraki haftalarda başarılar diliyorum.”

Ligin 10. Haftasında görevinden istifa eden Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın ardından göreve başlayan Okan Buruk takımın başında sadece 104 gün kalabildi.

Bu arada Medicana Sivasspor'un teknik direktör olarak Mesut Bakkal ile anlaştığı öğrenildi.
Kaynak: cha