Geçen hafta Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor’a 3 - 0 mağlup olan Trabzonspor, Süper Lig’in 16. haftasında yarın sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak. Sezonun ilk yarısında evindeki son maçına çıkacak olan bordo mavililer, 2 maçlık hasretin ardından kavuşacağı taraftarını galibiyet hediye etmek istiyor.

Bugün yapacağı son çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak Trabzonspor’da, sakatlığı devam eden Sefa Yılmaz dışında eksik bulunmuyor. Cezalı oldukları için Rizespor maçında forma giyemeyen Aykut Demir ve Okay Yokuşlu ise bu hafta sahada olacak. Elinde sol bek olarak Alper Uludağ ve Musa Nizam bulanan Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun bu mevkide kimi oynatacağı konusunda kararsızlık çektiği belirtiliyor. 2 ismin performansından da fazla memnun olmayan tecrübeli hocanın, Yusuf Erdoğan’ı sol beke çekebileceği kaydediliyor. Tekelioğlu’nun ikinci alternatifi ise Aykut Demir’i bu mevkiye kaydırmak olarak görülüyor. Tekelioğlu’nun ilk 11’deki golcü tercihinin ise yine Oscar Cardozo olması bekleniyor.

TARAFTARA KAVUŞUYOR

Ligin 10. haftasındaki Gaziantepspor maçından sonra yaşanan olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor, Antalyaspor maçıyla taraftarına kavuşuyor. Sezonun yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda son maçına çıkacak olan bordo-mavililer, 2 maç ayrı kaldığı taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor. Yönetimin bilet fiyatlarında yüzde 50 indirime gitmesi, taraftarların maça ilgisini artırması bekleniyor. Bu arada, Trabzonspor yönetimi ayrıca, kulübün eski başkanları ve yöneticilerini maça davet etti. Birlik ve beraberlik görüntüsü vermek için yapılan davete bir çok ismin olumlu cevap verdiği öğrenildi.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı Bülent Yıldırım yönetecek. Asım Yusuf Öz ve Engin Erdem'in yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Serkan Gençerler olacak. Mustafa İlker Coşkun ve Eser Birinci de ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Trabzonspor’un maça şu 11’le çıkması bekleniyor: "Onur, Cavanda, Douglas (Mustafa), Aykut, Yusuf, Okay, M’bia, Özer, Erkan, Mehmet ve Cardozo."
Kaynak: cha