EURO 2016'da mücadele edecek A Milli Futbol Takımının 24 Mart 2016 Perşembe günü Antalya'da İsveç ile oynayacağı hazırlık maçının biletleri internet üzerinden satışa çıktı.

Futbol federasyonundan yapılan açıklamaya göre Antalya Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak karşılaşmanın bilet satışı, öncelikli olarak 19-26 Şubat 2016 tarihleri arasında Milli Takım Taraftar Kulübü üyelerine yapılacak. Futbolseverler bu tarihler arasında maç biletlerini ve Milli Takım formasını, Milli Takım Taraftar Kulübü'nün adresi taraftarkulubu.tff.org üzerinden satın alabilecek.

27 Şubat cumartesi günü saat 10.00'dan itibaren ise bilet ve milli forma satışı, herkese açık olarak bilet.tff.org adresinden devam edecek.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Bu arada karşılaşmanın bilet fiyatları da açıklandı. Buna göre 1. Kategori 50 TL, 2. Kategori 30 TL, 3. Kategori 15 ve 4. Kategori 10 TL olarak belirlendi.

Milli Takım taraftarları bilet ile aldıkları takdirde Milli Takım taraftar formasına 65 TL'ye sahip olabilecek. Taraftarlar bilet ve formalar için ücretsiz kargo avantajından da faydalanabilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Milli Takım taraftarlarını bir araya getirmek ve fırsatlardan yararlanmalarını sağlamak için açılan Milli Takım Taraftar Kulübü'nün üyeleri, 2016 yılından itibaren Milli Takım'ın tüm maçlarının bilet satışından öncelikli olarak faydalanma hakkını kazandı. Daha önce UEFA EURO 2016 biletlerine öncelikli sahip olma fırsatından yararlanan Milli Takım Taraftar Kulübü üyeleri TFF Online Mağaza'dan % 10 indirim kazanma hakkına sahip oluyor.

Türkiye -İsveç maçını izleyecek futbolseverlerin bilet alımı sırasında TC kimlik numaralarını vermeleri gerekirken, bir kişinin en fazla 4 bilet alma hakkı bulunuyor.
Kaynak: cha