iOS 8.3 Beta 3 geliştiriciler akıllı telefonlarında kullanabilecek ve akıllı telefonlarında çok daha yeni özelliklere sahip olabilecekler.

Apple'ın henüz geliştirme aşamasında olduğu iOS 8.3 işletim sistemi sürümü, üçüncü nesil parti uygulama geliştiricileri için Beta 3 olarak derlenerek yayınlandı. Güncellemeyi tüketiciler dilerlerse hemen mobil cihazlarına yükleyebilirler.

iOS 8.3 Beta 3 geliştiriciler için artık kullanılabilir
Apple’ın henüz geliştirme aşamasındaki iOS 8.3 sürümünün üçüncü parti uygulama geliştiricileri için Beta 3 derlemesi yayımlandı! Hemen indirin!

Bize sıklıkla gelen sorular arasında tahmin edersiniz ki Android mi? iOS mu? soruları yer alıyor. Android, Lollipop sürümü ile her ne kadar öne geçiyor gibi görünse de Apple iOS yazılımları hakkında bir an olsun ipleri elinden bırakmıyor. 2 GB Ram ve çift çekirdek işlemci ile donma, ısınma ve kapanma sorununun yaşanmamasına Apple’ın, iOS’a gösterdiği hassasiyet örneğini verebiliriz.

Geçtiğimiz günlerde Apple etkinliğinde tüm kullanıcılar için yayımlanan iOS 8.2 sürümü ve tüm yeniliklerini sizlerle de paylaşmıştık. Apple geliştiricileri iyi bilir ki, Apple bir sürümü yayımladığında mutlaka bir sonrakinin Beta çalışmalarını devam ettiriyordur. Uygulama geliştiricilerin uyumluluk denetimleri ve hataların Apple’a bildirilmesi için yayımlanan Beta sürümlerinden biri daha indirilebilir oldu.

Apple’ın kişisel sanal asistanı Siri’ye Türkçe dil desteği kazandıracak olan iOS 8.3 sürümünün Beta 3 derlemesi de indirilmeye hazır. Performans ve kararlılık konusunda oldukça iddialı görünen iOS 8.3, Beta 3 ile hataların giderilmesinde de etkili olacak. 3. Beta’yı OTA yoluyla indirebileceğiniz de hazır yeri gelmişken hatırlatalım.
Editör: TE Bilişim