Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Fahri Durukan, gençlik merkezleri personeliyle bir araya geldi. Durukan, gençlerin sınavlarda daha başarılı olması ve çeşitli kurslarla vizyonlarının genişlemesi için çaba harcadıklarını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi SODES Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Gençlik Merkezleri ve Meslek Edindirme Şube Müdürü Cengiz Bengil, Ceyhan, Seyhan, Yumurtalık, Sarıçam, Yüreğir, Feke, Saimbeyli ve SODES koordinatörleri ile personel katıldı.

Gençlik merkezlerinde verilen eğitimlerin kalite ve standartlarını yükselteceklerinin altını çizen Fahri Durukan, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sınavlara ve hayata hazırlanmaları noktasında var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gençlik merkezlerimizdeki örgün eğitime destek kurslarımızda amme hizmeti vermekteyiz. Hayalleri ve umutları olan gençlerimizin hedeflerine ulaşması noktasında bir köprü, bir yol gösterici görevi üstlendik. Bunun içindir ki görevimiz bir o kadar zor ve kutsaldır. Tek bir hedefimiz var, o da tüm sınavlara Adana imzası atıp, gençlerimizin en iyi yerlerde okumalarına vesile olmaktır. Elimizde tek bir anahtar var o da çalışmak.” dedi.

Durukan, toplantı sonrası SODES Gençlik Merkezi’ndeki hobi kurslarını gezerek bilgi aldı.
Kaynak: cha