Gençlerin iyilik ağacı projesi kapsamında ‘Bir Kitap da Sen Getir’ sloganı ile başlatılan kırtasiye yardımı etkinliği Balışeyh İlçesi Kulaksız Köyünde bulunan Kulaksız Şehit Doğan Yerlikaya köy okullunda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Kapucu, Gençlik Merkezi Müdürü Adnan Vural, Gençlik Liderleri ve gönüllü gençler katıldı. Köy okulunda öğrencilerle bir araya gelen İl Müdürü Rifat Ünlü konuşmasında, “Asıl amacımız bir miktarda olsa köy okullarına katkıda bulunmak, en değerli varlıklarımız yani çocuklarımız milli manevi değerlerine bağlı bir nesil yetişmesini sağlamaktır.” dedi.

Ünlü, “Burada minik yüreklere biraz da olsa su serpmek, onların masum yüzlerini güldürmek bizim en büyük mutluluğumuzdur. Bu vesile ile etkinlikte emeği geçen merkez esnafımıza, gönüllü gençlerimize, Gençlik Merkezi personelimize teşekkür ederim’’ diye konuştu.

Etkinlik merkez esnafı ve gönüllü gençler tarafından toplanan çok sayıda kırtasiye malzemesinin dağıtılmasıyla sona erdi.
Kaynak: cha