Artvin merkez Çarşı Mahallesi Kavaklı Sokak'ta patlayan ancak 1 aydır tamir edilmeyen kanalizasyon borusu tehlike saçıyor.

Artvin en işlek mahallelerinden biri olan ve özelikle sabah ve akşam saatlerinde, çok sayıda öğrencinin okul ve ev arasındaki yol güzergahı olan Kavaklı Sokak'ta patlayan kanalizasyon borusu bir aydır bir türlü yapılamadı. Bölgede bulunan inşaatın çalışmalarından dolayı bir çok kez patlayan kanalizasyon borusu mahalle sakinleri tarafından kendi imkanlarıyla defalarca onarıldı. Fakat her onarılmanın ardından inşaat nedeni ile bölgeye gelen ağır yüklü kamyon ve iş makineleri bu kanalizasyon borusunun tekrar patlamasına neden oldu. Son patlamanın ardından bir ay geçmesine rağmen bir türlü onarılmayan kanalizasyon borusu mahalle sakinlerinin tepkisini çekti.

Belediyeye beyaz masa bölümüne konuyu ileten mahalle sakinleri çözüm bulamadıklarını ifade etti. Öte yandan etrafa mikrop ve pis koku yayan kanalizasyon borusu özelikle öğrenciler için tehlike saçmaya devam ediyor. Kavaklı Sokak sakinleri yetkililerden bu sorunun bir an önce çözülmesini istedi.
Kaynak: cha