Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi, ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Erzurum’da yaban hayata el uzatarak, ‘Onlar Bize Emanet’ sloganıyla, doğaya yem ve ekmek bıraktı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi yaban hayatı unutmadı. Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Erzurum’da ‘Onlar Bize Emanet’ sloganıyla yola çıkan Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü ve Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz, Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Gözütok, ile gençlik liderleri Palandöken Eğerli dağı çevresinde yaban hayat için ot, ekmek ve yem bıraktı.

Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Gözütok, 'Onlar Bize Emanet' sloganıyla başlatmış oldukları iyilik ağacı faaliyeti kapsamında, yaban hayata destek için doğaya yem ve ekmek bıraktıklarını söyledi. Gözütok, sokak ve yaban hayvanları için doğaya bırakmış olduğu yemleme çalışmasıyla ilgili olarak sahipsiz hiç bir canlının kalmayacağına vurgu yaparak, “Erzurum’da Soğuk kış günleri yaşıyoruz. Bu yüzden yaban hayatındaki canlıları düşünmek zorundayız. Bundan dolayı yaban hayvanlarını beslemek için ve onları kış şartlarında açlıktan muzdarip olmamaları için buğday ve diğer yiyeceklerden doğaya bırakıyoruz. Fırsat buldukça onları bu şekilde beslemeye devam edeceğiz.” dedi.
Kaynak: cha