Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, aralık ayının ilk iki haftasında 7 bin 669 kişi Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Asayiş, KOM, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince sorgulandığı kaydedildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada , "İlimizin güvenliği, vatandaşlarımız ve öğrencilerimizin huzurunu sağlamak amacıyla belirli noktalarda yapılan 'Huzur 64-37/38' uygulamaları sonucunda; toplamda 7 bin 669 şahsın yapılan sorgulandı. Yapılan sorulamalarda çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı verilen ve gözaltına alınan 103 şahıstan, 36’sı tutuklanarak Uşak cezaevine teslim edildi." denildi.

16 GÜNDE BİN 986 ARAÇ KONTROL EDİLDİ

Yapılan açıklamada aralık ayının ilk iki haftasında bin 986 aracın kontrol edildiği, yapılan kontrollerde bazı araçlara abartılı egzoz ile çevreye rahatsızlık vermek, yüksek sesle müzik dinlemek, alkollü araç kullanmak gibi suçların yanı sıra kural ihlali yaptıkları tespit edilen toplam 569 sürücüye ceza uygulandığı, 72 aracın ise trafikten men edildiği belirtildi. KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda ise 850 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
Kaynak: cha